Restoranda bıçaklı ve silahlı kavga: 1 ölü, 3 yaralı

Samsun Bafra'daki restoranda işyeri sahibi ile müşteriler arasında çıkan bıçaklı ve silahlı kavgada 1 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı.

Haberler Anadolu Ajansı 05.07.2017 - 10:16

Arşiv
Samsun'un Bafra ilçesinde içkili bir restoranda işletme sahibi ile müşteriler arasındaki bıçaklı ve silahlı kavgada, 1 kişi yaşamını yitirdi, 3 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Cumhuriyet Meydanı'nda bir restoranda müşteriler Okan T. ve Murat Ö. ile işyeri sahibi Mustafa Y. arasında henüz bilinmeyen nedenle tartışma çıktı.

Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine müşteriler tarafından bıçaklanan işletme sahibi beylik tabancasıyla ateş etti. Okan T. ve Murat Ö. ile kurşunun sekmesi sonucu restorandaki bir başka müşteri Mehmet D. yaralandı.

Bafra Devlet Hastanesine kaldırılan yaralılardan Mehmet D. müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Ağır yaralı Okan T. ise Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine sevk edildi.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız