Rıza Sarraf’ı tehdit eden zanlıya para cezası

ABD’de tutuklanan işadamı Rıza Sarraf'ı telefonla ara arayarak ölümle tehdit ettiği iddiasıyla yargılanan "Ağrılı Ahmet"e, 360 liralık para cezası verildi.

Haberler Anadolu Ajansı 08.04.2016 - 14:20 Son Güncelleme : 08.04.2016 - 15:44

İstanbul 36. Asliye Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmaya sanık Ahmet Aydın katılmadı. Müşteki Rıza Sarraf'ı ise avukatı Ayten Hiçyılmaz temsil etti.

Mahkeme heyeti, sanık Ahmet Aydın'ın "tehdit" suçundan 360 lira adli para cezasına çarptırılmasına hükmetti. Bu hükmün 5 yıllık denetimli serbestlik şartıyla geri bırakılmasını kararlaştıran mahkeme, sanığın "hakaret" suçundan ise beraatini öngördü.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca hazırlanan iddianamede, şüpheli Ahmet Aydın'ın, 2013'te Rıza Sarraf’ı telefonla arayarak "Ben Ağrılı Ahmet. Neredesin, adresini söyle, oturduğun yeri biliyorum. Yarın gelip seni öldürüp mezara gömeceğim" sözleriyle tehdit ettiği belirtiliyor.

Şüphelinin "hakaret" ve "tehdit" suçlarından 3 aydan 4 yıla kadar hapis cezasına çarptırılması talep ediliyordu.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız