Rüşvet operasyonunda 5 tutuklama

İpsala Sınır Kapısı'nda düzenlenen rüşvet operasyonunda gözaltına alınan 9 gümrük muhafaza memurundan 5'i tutuklandı.

Haberler 11.05.2015 - 00:07

Edirne İpsala Sınır Kapısı'nda "yurt dışına sahte ürün götürenlere rüşvet karşılığı çıkış sağladığı" iddiasıyla gözaltına alınan 5 gümrük muhafaza memuru tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, Edirne Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince 8 Mayıs'ta düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 9 gümrük muhafaza memuru ve yurt dışına sahte ürün taşıdığı ileri sürülen kargo şirketinin 6 yetkilisi, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Savcılık sorgusu sonrası 4 gümrük muhafaza memuru serbest bırakılırken, mahkemeye sevk edilen 5 gümrük muhafaza memuru "rüşvet alma" ve "görevi kötüye kullanma" suçlarını işlediği iddiasıyla tutuklandı.

Kargo şirketi yetkilisi 6 kişi de kefaletle adli kontrol tedbirleri uygulanarak serbest bırakıldı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız