Şehit polise veda

Mardin'in Kızıltepe ilçesindeki terör saldırısında şehit olan polis memuru Ömer Akcan, Gaziantep'te son yolculuğuna uğurlandı. Şehit için hastaneye kaldırıldığı Diyarbakır'da ve görev yeri Mardin'de de tören yapıldı.

Haberler 23.04.2010 - 22:43

Kızıltepe'de dün polis otosuna düzenlenen silahlı saldırıda ağır yaralanan 6 yıllık polis memuru Ömer Akcan, kaldırıldığı hastanede şehit oldu.

Şehit için görev yeri Mardin'de tören yapıldı. Emniyet Müdürlüğü önünde yapılan törene, şehit polisin annesi, kardeşleri ile eşi ve 2 çocuğu da katıldı.

Ölüm haberini alan şehidin babası Mustafa Akcan İslahiye'deki evinde taziyeleri kabul etti.

Törenin ardından şehidin cenazesi, kılınan cenaze namazının ardından memleketi Gaziantep'in İslahiye ilçesine gönderildi.

Şehit için memleketi İslahiye'de de bir tören yapıldı. Emniyet Genel Müdürü Oğuz Kağan Köksal'ın da bulunduğu törene katılım büyüktü.

Şehit, kılınan ikindi namazının ardından İslahiye Şehitliği’nde toprağa verildi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız