Selfie çeken şehzade heykeli

Amasya Belediyesi, Yeşilırmak kenarına bir elinde kılıç, diğerinde cep telefonu ile 'selfie' çeken şehzade heykeli dikti. Belediye Başkan Yardımcısı Osman Akbaş, büyük ilgi gören heykelin herhangi bir şehzadeye ait olmadığını söyledi.

Haberler DHA 09.05.2015 - 20:48

Osmanlı İmparatorluğu döneminde birçok padişah yetiştiren 'Şehzadeler Şehri' olarak anılan Amasya'da Yalıboyu Evleri önünde Yeşilırmak kenarına belediye tarafından bugün bir şehzade heykeli konuldu.

Herkesin dikkatini çeken, sol eli kılıcında, havaya kaldırdığı diğer elinde cep telefonu ile selfie çeken şehzade, ilgi odağı oldu. Bugün belediye ekipleri tarafından Yalıboyu Evleri önüne konulan heykel bir anda ilgi çekti. Selfie çeken şehzade heykeli ile fotoğraf çekinmek isteyenler sıraya girdi.

Belediye Başkan Yardımcısı Osman Akbaş, heykellerle ilgili daha sonra bir tören yapılacağını belirterek, "Bu heykel herhangi bir şehzadeye ait değil. Tamamen görsel amaçla yaptırdık. İnsanların ilgisini çekeceğini düşündük. Çelik konstrüksiyon ile yapılan bu heykel Yeşilırmak kenarına da renk kattı" dedi.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız