‘Serseri Mayınlar’ın galası Gaziantep’te

Yönetmen Ferzan Özpetek, yeni filmi ''Serseri Mayınlar''ın galasını, çok etkilendiğini söylediği Gaziantep'te yapmaya karar verdi.

Haberler 08.03.2010 - 17:40

Yönetmen Ferzan Özpetek'in son filmi ''Serseri Mayınlar''ın Türkiye galası Nakıp Ali Sinema Kompleksi'nde 19 Mart Cuma günü yapılacak.

Çekimleri, İtalya'nın doğa, tarih ve mimari olarak çok zengin bir görselliği olan Lecce kentinde gerçekleştirilen filmde, makarna üreticisi bir İtalyan ailesinin geleneksel ve ahlaki kalıpların dışına çıkan çocuklarının ne yöne gideceği kestirilemeyen öykülerini anlatıyor.

Ünlü yönetmenin iki arkadaşının, başlarına gelen gerçek bir olaydan esinlenerek yazdığı filmde, İtalya'nın ünlü oyuncularından Riccardo Scamarcio ve Alessandro Preziosi başrolde oynuyor.

Film, Türkiye galası Gaziantep'te yapıldıktan sonra, 26 Mart Cuma günü İstanbul, Ankara, İzmir, Adana, Eskişehir ve Gaziantep'te vizyona girecek.

Yönetmen Özpetek, filmin Türkiye galasını coğrafyasından ve kültüründen çok etkilendiği Gaziantep'te yapmaktan çok mutlu olduğunu belirtti.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız