Sevgilisi var mı?

O Ses Türkiye'de Hülya Avşar’a kur yapan Erkam Aydar samimi itiraflarda bulundu

Haberler 21.02.2013 - 15:42

O Ses Türkiye'nin başarılı seslerinden Erkam Aydar, katıldığı Melek programında samimi itiraflarda bulundu.

SİNEMA- TV  OKUYOR
O Ses Türkiye’de jüri üyeliği yapan Hülya Avşar ve Hadise’nin gönlüne taht kuran yakışıklı yarışmacı yine tüm bayanları kendine hayran bıraktı. Yemek yaparken bir yandan da Melek Baykal ile sohbet eden Erkam özel hayatına dair samimi itiraflarda bulundu. Karizmatik halleriyle herkesi etkilemeyi başaran Erkam, Sinema – TV okumanın kendisine çok şey kattığını söyledi.

SEVGİLİN VAR MI?
Sevgilin var mı sorusuna ise; “Özel hayatım hakkında açıklamalarda bulunmak istemiyorum” diye cevap veren Erkam Aydar, seyircilerin kafasında merak uyandırdı. Özel hayatını işine karıştırmamasıyla Melek Baykal’ın takdirini toplayan yakışıklı yarışmacı, bu tür şeylerle gündeme gelmek istemediğini belirtti.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız