Seyir halindeki kamyonet alev alev yandı

İstanbul Şişli'de kağıt toplayıcılarının kamyoneti seyir halindeyken alev alev yandı. Araçtan kendilerini zor atan iki kişi su kovaları ve yangın tüpüyle müdahale etse de yangını söndüremedi.

Haberler DHA 02.10.2015 - 04:40

Şişli'de kağıt toplayıcısı Turgut Hanelçe yönetimindeki kamyonetin seyir halindeyken bilinmeyen bir nedenle motorundan dumanlar yükselmeye başladı.

Sürücü hemen aracı durdurup, yanında bulunan 18 yaşındaki Ali Davulcu ile birlikte kendini dışarı attı.

SU KOVALARI VE YANGIN TÜPÜ YETERSİZ KALDI

Araçtan kurtulan kağıt toplayıcısı iki kişi, alevleri görüp yardıma koşan çevredeki vatandaşların yardımıyla su kovaları ve yangın tüpü ile yangına müdahale etmeye çalıştı; ancak başarılı olamadı.

Kamyonetin motor kısmından başlayan yangın, kısa sürede sürücü kabinine de sıçrayarak büyüdü. 

İhbar üzerine olay yerine polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Alevler, itfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucu aracın yakıt deposunun bulunduğu bölüme sıçramadan söndürüldü.

HURDAYA DÖNDÜ

Yangın sırasında alev topuna dönen kamyonetin benzinli ve LPG'li olduğunu söyleyen araç sürücüsü Turgut Hanelçe, olay sırasında LPG tüpünün boş olduğunu belirtti. Yangın sonrası hurdaya dönen araç kullanılamaz hale geldi.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız