Siz de gizli filozof olabilirsiniz

NTV Yayınları, bugüne kadar insanlara kendini anlatmakta zorluk çeken felsefenin kısa bir tarihçesini herkesin anlayacağı dilde, okuyanların iştahını kabartacak bir kitapta sunuyor.

Haberler 04.08.2010 - 13:26

Felsefe, insanlığın bilme arzusunun bir sonucunda mı doğdu? Peki bilinenlerden nasıl ya da ne kadar emin olabiliriz? Kitapta bilgi, aşk, irade, din, cinsellik, etik ve insan haklarına geçmişten bu yana tartışılırlığını sürdüren konulara dair görüşler sıkılmaksızın düşünerek okuyabileceğiniz bir şekilde anlatılıyor.

Tarihte iz bırakan gizli filozoflar


Aristoteles’den Platon’a, Kant’dan Nietzche’ye, adaletten zamana, bilinçten estetiğe birçok filozof ve kavram bu başucu niteliğindeki yapıtta. Bu kitapta ayrıca Hegel’i okumaya nereden başlayabileceğinizi, felsefede aşkın doğasına ilişkin hangi teorilerin çarpıştığını, insanlarla hayvanlar arasındaki farklardan doğan hakların ne kadar etik olduğunu göreceksiniz.

Akademi üyesi Alexander Moseley’den 'A’DAN Z’YE FELSEFE' NTV Yayınları'ndan çıktı.

NTV Yayınları’nın kitapları, internet yoluyla www.ntvyayinlari.com adresinden indirimli temin edilebilir.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız