Sözcü Çelik'ten Kılıçdaroğlu'na 'vakıf' tepkisi

AK Parti Sözcüsü Çelik, Kılıçdaroğlu'na 'vakıf' iddiaları üzerinden, ''Hakkıyla genel başkanlık yapamayınca 'politik dedikoduculuk' mesleğine geçmiş'' diyerek tepki gösterdi. Çelik, Kılıçdaroğlu'nun hukuka uygun STK faaliyetlerini şaibeli göstermek istediğini de söyledi.

Haberler NTV Haber 28.05.2022 - 09:51

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun açıklamasına ilk tepki AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten geldi.

Çelik, Twitter'dan yaptığı açıklamada, "Kılıçdaroğlu, hakkıyla genel başkanlık yapamayınca “politik dedikoduculuk” mesleğine geçmiş." ifadelerini kullandı.

CHP liderinin Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın aile bireylerinin hukuka uygun ve herkese açık olarak yürüttüğü sivil toplum faaliyetlerini hukuksuz ve şaibeli göstermeye çalıştığını söyledi.

Çelik, "Geçen seferki iddiaları hakkında, bilinen bir FETÖ’cü “Bunları ben yıllar evvel söyledim” diyerek bu iddiaların mülkiyetinin kime ait olduğunu ifşa etmişti" dedi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız