Şükür ve Cumbul, Bilgeli çocukları sevindirdi

Mardin'e gelen Hakan Şükür ve Meltem Cumbul, 44 kişinin yaşamını yitirdiği Bilge köyünde çocuklara hediyeler verdiler.

Haberler 03.10.2009 - 18:02

Mardinspor Kulüp Başkanı Tekin Alkan'ın davetlisi olarak Mardin'e gelen eski milli futbolcu Hakan Şükür, sinema oyuncusu Meltem Cumbul, Alkan ve beraberindekiler, köy girişinde Muhtar Osman Çelebi ve çocukları tarafından karşılandı.

Saldırıda ölenlerin mezarlarını ziyaret eden Şükür ve Cumbul daha sonra köylülerle yemek yedi.

Hakan Şükür, yaşanan katliamın yarattığı üzüntü ve tahribatın köyde daha iyi anlaşıldığını belirterek, saldırıda yakınlarını kaybeden Zeynep, Kısmet ve Ziynet Çelebi'yi İstanbul'a götürüp bir süre ağırlayacağını söyledi.

Kadınlar ise Meltem Cumbul'a olay nedeniyle yaşadıkları derin üzüntüyü dile getirdiler.

Cumbul'da köye daha önce geldiğini ifade ederek, şunları söyledi: ''Köye benim üçüncü gelişim. Herkes ortadan çekilince çocuklar boşlukta kalıyor. Bu çocukları hayata döndürmenin, bağlamanın yollarını aramak lazım. Bu eğitimle olur, çeşitli sosyal etkinliklerle olur. Bu çocukları, kinden, nefretten ve öfkeden uzak tutmak lazım. Sanatçı olarak bize düşen görevi yerine getirmeye çalışıyoruz.''

Daha sonra Hakan Şükür ve Meltem Cumbul, beraberlerinde getirdikleri eşofman ve ayakkabıları hediye ettiler.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız