Sürücü uyudu: 3 ölü

Konya'da cenazeden dönen Suriyelileri taşıyan otomobil, şoförün uyuması sonucu park halindeki kamyona arkadan çarptı. Kazada 3 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi de yaralandı.

Haberler DHA 05.08.2015 - 10:20

Konya'da meydana gelen trafik kazasında 3 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi de yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, kaza saat 05.30'da Ankara-Aksaray Karayolu'nun 90'ıncı kilometresinde meydana geldi.

Suriye uyruklu 47 yaşındaki Halil Al Halil yönetimindeki otomobil, iddiaya göre sürücüsünün direksiyon başında uyuması sonucu dinlenme tesisinin yol kenarındaki otoparkında bulunan kamyona arkadan çarptı.

Kazada araç içinde sıkışan sürücü Halil, yanında bulunan ve yine Suriye uyruklu 47 yaşındaki Dursun Sheyho ile 36 yaşındaki Ferhat Maif olay yerinde hayatını kaybetti,
adı belirlenemeyen bir kadın da yaralandı.

Yaralı kadın ambulansla Ankara'da bir hastaneye kaldırıldı. Kaza sırasında kamyon içinde uyuyan şoför Muammer Öztürk de gözaltına alındı.

Suriye uyruklu ailenin iki araçla birlikte Şanlıurfa'daki bir yakınlarının cenazesinden İstanbul'a dönmek üzere oldukları öğrenildi.

Kaza ile ilgili soruşturma sürüyor.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız