Taksim Meydanı bariyerle kapatıldı

İstanbul'da 1 Mayıs öncesinde Taksim Meydanı ve çevresinde yoğun güvenlik önlemi alındı. Meydan ve Cumhuriyet Anıtı bariyerlerle çevrildi.

Haberler Anadolu Ajansı 30.04.2020 - 15:47

İstanbul'da Taksim Meydanı ve Cumhuriyet Anıtı, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü öncesinde güvenlik önlemleri nedeniyle bariyerlerle çevrildi. 

İçişleri Bakanlığı tarafından yayınlanan genelgeyle corona virüsle mücadele tedbirleri kapsamında 1-3 Mayıs tarihlerinde sokağa çıkma yasağı ilan edilmişti.

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü nedeniyle yasağa rağmen kutlama için izinsiz olarak Taksim Meydanı'na çıkmak isteyebilecek gruplara karşı polis ekipleri, birtakım önlemler aldı.

Bir süre önce getirilen bariyerler bugün ekiplerce Taksim Meydanı ve Cumhuriyet Anıtı çevresine yerleştirildi. Yayalar farklı noktalardan İstiklal Caddesi'ne yönlendiriliyor.

Sokağa çıkma yasağının başlayacağı saat 00.00'dan itibaren ise Taksim Meydana çıkan bütün yolların trafiğe kapatılacağı öğrenildi.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız