TEM yolu Adapazarı- Akyazı arası 1 ay 7 gün gece trafiğe kapanacak

TEM yolunun Adapazarı ve Akyazı arasındaki bölümü, üst yapı onarım çalışması sebebiyle 1 ay 7 gün gece saat 21.00'den sabah saat 07.00'ye kadar trafiğe kapanacak. Bu süreçte sürücüler D-100 karayoluna yönlendirilecek.

Haberler DHA 17.05.2016 - 19:15

Karayolları Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada TEM yolu Sakarya geçişindeki Akyazı- Adapazarı mevkii arasında üst yapı çalışmasının başlayacağı duyuruldu. Çalışmalar kapsamında TEM yolunun Sakarya geçişindeki Akyazı ve Adapazarı mevkiileri arasının 1 ay 7 gün yanlızca gece saatlerinde trafiğe kapanacağı açıklandı.

Belirtilen bölgede her gece saat 21.00'da kesilecek olan trafik, sabah 07.00'da yeniden verilecek. Onarım çalışmasının yapıldığı bölgede D-100 Karayoluna yönlendirilecek olan sürücüler, Adapazarı-Akyazı arasını geçtikten sonra yeniden TEM yoluna bağlanacak.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız