THY uçağı, Uganda'ya zorunlu iniş yaptı

İstanbul-Johannesburg seferini yapan THY uçağı motorundaki teknik arıza nedeniyle Uganda'ya zorunlu iniş yaptı. Uçaktaki 250 yolcu için yeni bir uçak gönderildi.

Haberler Anadolu Ajansı 11.05.2012 - 20:30

Türk Hava Yolları'nın (THY) İstanbul-Johannesburg seferini yapan yolcu uçağı, motorundaki teknik arıza nedeniyle Uganda'nın Entebbe Havaalanı'na zorunlu iniş yaptı.

Johannesburg'a gitmek üzere 250 yolcusuyla dün gece saat 01.00'de İstanbul Atatürk Havalimanı'ndan kalkış yapan TK 5840 sefer sayılı yolcu uçağı, motorundaki teknik arıza dolayısıyla bugün Entebbe Havaalanı'na sorunsuz bir iniş gerçekleştirdi.

Yolcular, Uganda'nın Kampala şehrindeki otellere yerleştirilirken, THY, yolcular için İstanbul'dan yeni bir uçak gönderdi.

Yolcuların, gönderilen uçakla akşam saatlerinde Uganda'dan hareket edeceği öğrenildi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız