TTNet WiFi noktaları dünyaya açıldı

Artık yurt dışından Türkiye’ye gelen iPass aboneleri de Türkiye’nin 81 ilindeki binlerce TTNET WiFi noktasını internete bağlanmak için kullanabilecek.

Haberler 21.01.2011 - 13:18

TTNet ile iPass arasında 2009’un Kasım ayında başlayan ve dünyadaki tüm iPass noktalarını TTNet abonelerinin kullanımına açan anlaşma kapsamı genişledi.

TTNET, bir süre önce alanında dünya devi olan iPass ile gerçekleştirdiği işbirliği anlaşmasını bir adım daha öteye taşıdı. Anlaşma kapsamında Türkiye’nin 81 ilindeki TTNet WiFi noktası bugün itibariyle yurtdışından Türkiye’ye gelen milyonlarca iPass abonesinin kullanımına açıldı.

WiFi noktalarının yaygınlığı açısından Avrupa’da 3’üncü, tüm dünyada ise 5’inci sırada yer alan TTNet WiFi, dünya genelinde 100 ülkede, 150 bin noktada servis sunan iPass’in portföyünü de genişletmiş oldu.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız