Tuğgeneral törende bayıldı

Atatürk’ün Eskişehir’e gelişinin 89. yıldönümünde düzenlenen törene katılan Tuğgeneral Muzaffer Ok bayıldı. İlk yardım ekibinin müdahale ettiği Ok’un sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Haberler Anadolu Ajansı 21.06.2009 - 14:07

Vilayet Meydanı'nda düzenlenen törene, Vali Mehmet Kılıçlar, 1. Hava Kuvveti Komutan Vekili Tümgeneral Semih Birdoğan, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Vekil Ayhan Kavas, Eskişehir Cumhuriyet Başsavcısı Gökhan Karaburun, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Rektörü Prof. Dr. Fazıl Tekin, Anadolu Üniversitesi Rektörü Vekili Prof. Dr. Nazmi Ulutak, çok sayıda kamu kurumu ve kuruluşu temsilcisi, askeri erkan ve vatandaşlar katıldı.

Törende 1. Hava Kuvveti Komutanlığı’na bağlı 1. Hava Üs Komutanı Tuğgeneral Muzaffer Ok, kısa süreli baygınlık geçirdi.

Olay yerindeki 112 acil sağlık servis ekipleri Ok'a ilk müdahaleyi yaptı. Tuğgeneral Ok'un sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız