TV'de 3 boyutlu yayın dönemi

İki Amerikan TV kanalı 3 boyutlu yayına başlıyor. Dünya Kupası da ilk kez 3D olarak yayımlanacak.

Haberler Anadolu Ajansı 06.01.2010 - 14:59

Televizyon kanalları ESPN ve Discovery, 3 boyutlu televizyon yanınına başlayacaklarını açıkladı. Walt Disney'in spor kanalı ESPN, ilk 3 boyutlu televizyon kanalı ESPN 3-D'nin haziran ayında yayına başlayacağını ve bu yıl enaz 85 spor karşılaşmasını 3 boyutlu olarak yayınlayacaklarını bildirdi.

Discovery kanalı da Sony ve IMAX ile birlikte yaptığı açıklamada, ABD'de 7 gün 24 saat 3 boyutlu yayın yapacak kanalı gelecek yıl hizmete sokacaklarını belirtti.

ESPN'in satış ve pazarlamadan sorumlu başkan yardımcısı Sean Bratches yaptığı açıklamada, 3 boyutlu televizyon kanalının ilk yayınının Dünya Futbol Şampiyonası'nda 11 Haziran'da Güney Afrika-Meksika maçı olacağını kaydetti.

3 boyutlu olarak yapılması planlanan diğer yayınlar arasında, 25 kadar dünya futbol şampiyonası maçı, üniversiteler arası basketbol ve futbol maçları olacağı belirtildi. ESPN 2 yıldır 3 boyutlu televizyon yayını denemeleri yapıyordu.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız