Ülkü Ocakları'nın eski başkanı silahlı saldırıda öldü

SON DAKİKA HABERİ: Ülkü Ocakları'nın eski genel başkanı Sinan Ateş Ankara'da uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti. Motosikletli saldırgan aranıyor.

Haberler NTV Haber 31.12.2022 - 01:50

Son dakika haberi!  Eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş Ankara'da uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre olay Ankara Çukurambar’da meydana geldi.

Apartmandan çıktığı sırada başından vurulan Ateş hastaneye kaldırıldı ancak kurtarılamadı. Ateş’in yanındaki kişi de silahlı saldırıda yaralandı. Olay yerinden kaçan motosikletli saldırgan aranıyor.

Ankara Valiliği'nin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, "Çankaya ilçemizde meydana gelen Ülkü Ocakları eski Genel Başkanı Sinan Ateş'in öldürülmesi olayının faillerinin tespit ve yakalanmasına yönelik çalışmalar, olayın olduğu andan itibaren büyük bir titizlikle sürdürülmektedir. Gelişmelerden kamuoyu ayrıca bilgilendirilecektir." ifadelerine yer verildi.

Sinan Ateş 2020 yılında Ülkü Ocakları Genel Başkanlığı görevinden ayrılmıştı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız