Yeni iPhone tanıtılmadan siparişini verdiler

Yeni nesil iPhone, aylar süren spekülasyonların ardından bugün teknoloji dünyasına sunuluyor.

Haberler 12.09.2012 - 16:23

Teknoloji dünyası TSİ 20.00’da San Francisco kentindeki Yerba Bunea Sanat Merkezi’ne kilitlenecek. Aylardır hakkında sayısız iddia yapılan, sayısız fotoğrafı ve videosu internete sızdırılan yeni nesil iPhone (iPhone 5 adını alması bekleniyor) bu akşam tanıtılıyor.

Apple’ın tanıtımına sadece birkaç saat kaldı. Yeni iPhone’un daha büyük bir ekrana sahip olması beklentiler arasında en öne çıkanı. LTE süper hızlı veri transferi teknolojisinin yanı sıra, iPhone 5’in NFC (Yakın Alan İletişimi) teknolojisiyle sunulabileceği belirtiliyor.

Apple Store geçici olarak kullanılamıyor.
Belki de en çok merak edilen unsur ise yeni iPhone’un bugüne dek yapılan iddialara ne kadar benzerlik göstereceği. Yoksa Apple büyük bir sürprize mi hazırlanıyor?

Tüm bunlar bir yana, bazı heyecanlı tüketiciler iPhone 5 için ön sipariş verdiklerini Twitter'dan açıkladı. Gizmodo sitesi, bu esrarengiz olayı nasıl başardığı bilinmeyen toplam 17 kişiyiTwitter'da tespit etti:

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız