Yılmaz Büyükerşen'e saldırı girişimi davasında tahliye kararı

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Büyükerşen'e saldırı girişiminde bulunduğu iddiasıyla tutuklu yargılanan 3 sanık, tahliye edildi.

Haberler Anadolu Ajansı 01.12.2017 - 16:45 Son Güncelleme : 01.12.2017 - 17:19

Arşiv

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen'e saldırı girişiminde bulunduğu iddiasıyla tutuklu yargılanan sanıkların tahliyesine karar verildi.

Eskişehir 1. Asliye Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmada, tutuklu sanıklar Mahfuz Banlı, Yunus Emre Aksoy ve Yunus Mehmetoğlu ile tutuksuz yargılanan Aydın T. ve avukatları hazır bulundu.

Sanıklar, duruşmada, iddianamedeki suçlamaları kabul etmedi, tahliye ve beraatlerini istedi.

Mahkeme heyeti, tutuklu sanıkların tahliyesine karar vererek duruşmayı 15 Mayıs'a erteledi.

NE OLMUŞTU?

Eski Bağlar Mahallesi Üniversite Caddesi'ndeki açık hava parkından yürüyerek geçen Büyükerşen, 29 Temmuz'da işyeri sahibiyle tartışma yaşamıştı. Tartışma devam ettiği sırada işyeri sahibinin yanında bulunan kişi, silahını çıkarıp Büyükerşen'i darbetmeye çalışmış, etraftakilerin araya girmesiyle Büyükerşen, yara almadan olay yerinden uzaklaştırılarak Haller Gençlik Merkezi'ne götürülmüştü. Olayla ilgili 5 şüpheli gözaltına alınmıştı.

Zanlılardan Mahfuz Banlı, Yunus Emre Aksoy ve Yunus Mehmetoğlu tutuklanmış, diğer zanlılar ise adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı.

SALDIRI ANI KAMERADA

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız