Yürüyüş sonrası kavga ölümle bitti

Fenerbahçe taraftarlarının UEFA'yı protesto etmek için Bağdat Caddesi’nde yaptığı yürüyüş sonrasında kavga çıktı. Olayda 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi de ağır yaralandı.

Haberler 01.07.2013 - 15:54

Bağdat Caddesi'nde Fenerbahçe taraftar grupları UEFA'nın verdiği kararı protesto etmek için dün Bağdat Caddesi'nde yürüyüş düzenledi. Yürüyüşün ardından bazı taraftarlar, Kadıköy Yoğurtçu parkında Gezi Parkı için düzenlenen foruma katıldı.

İddiaya göre kavga, Gezi Parkı için düzenlenen foruma katılan bir grupla, protesto yürüyüşünden dönen Fenerbahçeliler arasında meydana geldi.

Kavga sırasında, Kadir Ökçesiz ile arkadaşı Eroğlu bıçaklandı. Olayda Kadir Ökçesiz kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Yaralanan Cenk Eroğlu’nun ise hastanedeki tedavisi sürüyor.

Olayın ardından Cinayet Büro Amirliği’nce yapılan çalışmalarda, olayın Mayıs ayında meydana gelen bir kavganın devamı olduğu ileri sürüldü.

Öldürülen Kadir Ökçesiz ile polis tarafından aranan şüpheli arasında Mayıs ayından beri husumet olduğu iddia edildi.

'OLAYIN TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ'
Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde hayatını kaybeden Kadir Ökçesiz'in cenazesi, ailesi tarafından alındı. Burada gazetecilere açıklama yapan baba İbrahim Ökçesiz, oğlunun kendisinden yürüyüşe katılmak için izin istediğini, kendisinin de Fenerbahçe taraftarı olduğu için izin verdiğini söyledi. Oğlunun hayatını kaybetmesinden büyük üzüntü duyduklarını dile getiren baba Ökçesiz, olayın takipçisi olacaklarını dile getirdi.

Kadir Ökçesiz'in cenazesi daha sonra cenaze aracına konularak Adli Tıp kurumu morguna götürüldü.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız