Zor günleri Jennifer Aniston'la atlatıyor

Eşiyle ayrı yaşama kararı alan Courteney Cox'un en büyük destekçisi Friends dizisindeki eski rol arkadaşı Jennifer Aniston oldu.

Haberler 02.11.2010 - 12:45

11 yıllık eşi David Arquette ile ayrı yaşamaya başlayan Courteney Cox, Arquette'in "Bir evliliği bitirmek cesaret ister." açıklamasından sonra uzun süredir koruduğu sessizliğini bozdu.

Etrafındaki birçok arkadaşının da benzeri ilişki sorunları yaşadığından bahseden Cox, bazı şeylerin değiştiğini ve ne olacağını kendinin de bilmediğini söyledi.

46 yaşındaki aktris kendisine en büyük desteği vereninse Brad Pitt'le zorlu bir ayrılma süreci yaşayan oyuncu arkadaşı Jennifer Aniston olduğunu açıkladı.

David Arquette bir radyo programına katılmış ve ayrı yaşama kararının ardından başka bir kadınla birlikte olduğunda ağladığını anlatmıştı.

Evlilik yüzüğünü parmağından hâlâ çıkarmayan Cox açıklamalarında boşanmayacakları konusunda ısrarını korudu ve "Bu bir ayrı yaşama denemesi, ne olacaksa umarım hepimiz için en iyisi olur." dedi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız