100 kişiye iPad 2!

iPad 2 kazanma şansı İş Bankası İnternet Şubesi’nde.

100 kişiye iPad 2!

“İnternet Şubesi ve Mobil Bankacılık Kullanıcıları Yılbaşında iPad 2 Kazanma Şansını Yakalıyor!”

Bankacılık işlemlerini yenilenen İnternet Şubesi, İşCep, İşWap ve İşPad’den kolayca ve çabucak gerçekleştiren müşterileri 100 adet iPad 2 3G+Wifi kazanma fırsatı bekliyor.

Kampanyaya katılmak için 5 Aralık 2011 – 1 Ocak 2012 tarihleri arasında İnternet Şubesi’ne giriş yapmak yeterli. Mobil Bankacılık uygulamaları olan İşCep, İşWap veya İşPad’e giriş yapanlar ise ilave bir çekiliş hakkı daha kazanıyor.

Kampanya süresince her İş Bankası müşterisi haftalık olarak İnternet Şubesi’ne girişten bir, ayrıca İşCep, İşWap veya İşPad’e giriş yaptıklarında ilave bir adet olmak üzere, toplamında en fazla 8 adet çekiliş hakkı kazanabilecek. Kampanya sonunda, katılım hakkı kazanan müşteriler arasından yapılacak çekiliş ile 100 kişiye Apple iPad 2 3G+Wifi hediye edilecek.

KAMPANYA KOŞULLARI:

Bu kampanya, 05 Aralık 2011 (Saat 00:01) – 01 Ocak 2012 (Saat 23:59) tarihleri arasında, Türkiye genelinde, Türkiye İş Bankası A.Ş.’nin İnternet Şubesi’ne müşteri numarası ve müşteri şifresi ile yapılacak girişler için geçerlidir.

Kampanya tarihleri arasında, interaktif müşteri numarası ve müşteri şifresi ile, ücretsiz olarak, www.isbank.com.tr adresli Türkiye İş Bankası A.Ş.’nin İnternet Şubesine giriş yapanlara 1 çekiliş hakkı ve ayrıca mobil bankacılık kanalları olan İşCep veya İşWap veya İşPad uygulamalarına giriş yapanlara ilave 1 çekiliş hakkı verilmesine yönelik Türkiye İş Bankası A.Ş. tüm müşterileri kampanyaya katılacaktır. Kampanyaya katılım, İnternet Şubesine girişte haftalık 1, ilave çekiliş hakkı olarak İşCep veya İşWap veya İşPad’e girişte haftalık 1 olmak üzere haftada 2 ve kampanya genel toplamında 8 çekiliş hakkı ile sınırlıdır.

Kampanya kapsamında, toplam kampanya dönemi katılımlarından kampanya sonunda 1 çekiliş yapılacaktır. Çekilişle; 100 kişiye Apple iPad 2 16 GB (WiFi) + 3G hediye edilecektir.

Çekiliş 16 Ocak 2012 tarihinde saat 13:00’da DenizAjans Toplantı Salonu Ali Nihat Tarlan Cad. No:54/14 Bostancı Kadıköy / İstanbul adresinde noter huzurunda ve halka açık olarak gerçekleştirilecektir. Kazanan talihliler 23 Ocak 2012 tarihinde Posta Gazetesi Türkiye baskısında duyurulacaktır. Asil ve yedek talihlilere taahhütlü posta yolu ile bildirim yapılacaktır. Postada yaşanacak gecikmelerden ve aksaklıklardan Türkiye İş Bankası A.Ş. ve DenizAjans sorumlu değildir.

İkramiyeyi teslim alabilmek için asil talihlilerin son başvuru tarihi; 7 Şubat 2012 tarihine, yedek talihlilerin son başvuru tarihi 22 Şubat 2012 tarihine kadardır. İkramiyelerin son teslimi 07 Mart 2012 tarihine kadardır.

Kampanya bitiş tarihi itibarı ile teknik inceleme sonucunda Türkiye İş Bankası A.Ş.’den idari veya kanuni takibe konu müşteriler çekilişe dahil edilmeyecektir.

18 yaşından küçükler, DenizAjans Danışmanlık ve Promosyon Hizmetleri çalışanları, T. İş Bankası A.Ş. mensupları ve kampanya bitiş tarihi itibarı ile teknik inceleme sonucunda T. İş Bankası’ndan idari veya kanuni takibe konu müşteriler kampanyaya dahil edilmez, katılmış ve kazanmış olsalar bile ikramiyeleri verilmez. Türkiye İş Bankası A.Ş. emeklileri kampanyaya katılabilecektir.

Müşteri bilgilerinde belirtilen bilgilerin doğruluğu ve ispatı katılımcıların sorumluluğundadır. Çekilişte, bir kişi birden fazla ikramiye kazanamaz. Kazanılan hak devredilemez, ikramiye paraya dönüştürülemez. İkramiyeye ait ÖTV ve KDV hariç diğer vergi, yasal yükümlülük ve harcamalar talihliye aittir. Piyangoya itirazlar için ikramiye son teslim tarihinden itibaren 15 gün içinde Milli Piyango İdaresi’ne başvurulmalıdır. Kampanyaya katılan herkes, kampanya şartlarını peşinen kabul etmiş sayılır.

Bu kampanya, Türkiye İş Bankası A.Ş. adına, Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü’nün 24.11.2011 tarihli ve B.07.1.MPİ.0.13.00.02-401.02.99/3183-10902 sayılı izni ile DenizAjans tarafından yürütülmektedir. 

Ayrıntılı bilgi için tıklayın

Sayfa Yükleniyor...