22. Uluslararası YAPI/TURKEYBUILD Fuarı

22. Uluslararası YAPI/TURKEYBUILD 2009 Ankara Fuarı, 1 – 4 Ekim tarihlerinde yatırımcı kamu kuruluşlarını ve Başkentli yapı profesyonellerini bir araya getirecek.

22. Uluslararası YAPI/TURKEYBUILD Fuarı

1988 yılından bu yana düzenlenen Uluslararası YAPI/TURKEYBUILD Ankara Fuarı, Başkentteki firmalara sektörün karar mekanizmalarıyla iletişime geçmek için büyük bir fırsat sunarak bölgesinin en büyük ticaret platformlarından biri olma özelliğini taşıyor.

Yapı sektöründeki en son teknoloji, ürün ve hizmetlerin sunulduğu fuarda katılımcı firmalar ve ziyaretçiler ortak bir platformda, karar merciinde bulunan üst düzey yöneticilerin görüş ve önerilerini alma ve uygulamada karşılaşılan sorunları tartışma fırsatını elde ediyor.

22. Uluslararası YAPI/TURKEYBUILD 2009 Ankara Fuarı, yapı sektöründeki yeniliklerin sergilenmesi açısından büyük önem taşıyor. Yaklaşık 2 bin farklı ürün segmentini aynı çatı altında buluşturan fuarda, ürün ve malzemeler konusunda uzman statüsünde birçok yetkili bulunacak. Fuarda ziyaretçiler, yapıdaki en son teknolojiler ve uygulamalar hakkında bu uzmanlardan bilgi alma imkânı elde edebilecekler.

Geçen yıl 26 bin 467 ziyaretçisi olan fuarı bu yıl, tüm Anadolu’da yapılan yoğun tanıtım çalışmaları, ticaret ve meslek odalarına özel hazırlanan fuar ziyaret organizasyonları ile 30 bine yakın yapı profesyonelinin ziyaret etmesi bekleniyor. Ayrıca KOSGEB, fuara katılıp ürününü sergilemek isteyen firmalara katılım desteği sağlıyor.

Yapı-Endüstri Merkezi tarafından düzenlenen 22. Uluslararası YAPI/TURKEYBUILD 2009 Ankara Fuarı, 30 bin kişi ziyaretçi potansiyeli ve 11 bin 500 m2’lik sergileme alanıyla Ankara’nın en büyük fuarlarından biri olma özelliğini taşıyor. Başkent Ankara’da özellikle kamu yatırımlarında karar vericilere sektörün dev markalarındaki gelişme ve yenilikleri izleme imkânı sağlayan fuar, yapı sektörü profesyonellerini de bir araya getirecek. Fuarda firmalar yapı, inşaat malzemesi ve teknolojisi konusunda her türlü malzeme ve hizmetlerini etkin bir şekilde tanıtma fırsatı da elde edecekler.

Sayfa Yükleniyor...