ADhere Reklamcılık Günleri'nde bu yıl 'İşin Rengi Değişti' (17-18 Kasım)

Boğaziçi Üniversitesi İşletme ve Ekonomi Kulübü'nün (BUİK) düzenlediği ADhere Reklamcılık Günleri etkinliği bu yıl 12'nci kez düzenleniyor. 17-18 Kasım'da Garanti Kültür Merkezi'ndeki etkinlikte bu yılın sloganı: İşin Rengi Değişti...

ADhere Reklamcılık Günleri'nde bu yıl 'İşin Rengi Değişti' (17-18 Kasım)

BUİK'in artık klasikleşen etkinliklerinden olan ADhere Reklamcılık Günleri’nin bu yıl 12'ncisi 17-18 Kasım 2018 tarihlerinde Boğaziçi Üniversitesi Garanti Kültür Merkezi’nde düzenlenecek.

ADhere Reklamcılık Günleri'nde bu yıl 'İşin Rengi Değişti' (17-18 Kasım) - 1 ADhere Reklamcılık Günleri (BUİK)

Boğaziçi kampüsünün tek reklamcılık etkinliği olan ADhere Reklamcılık Günleri; yine Türkiye’nin önde gelen reklam ajanslarını, reklam ve pazarlama kampanyalarıyla öne çıkan ve dijital alanda iyi işler çıkaran markaları, influencerları ve ünlü reklam yüzlerini konuk edecek. Bu yılki etkinlikte de yine sektörün önde gelen marka ve isimlerini bir araya gelip gelecek vizyonlarını da paylaşacak. 17-18 Kasım 2018'de haftasonu boyunca bu yılın teması olan “İşin Rengi Değişti” sloganıyla reklamcılık ve iletişim sektöründeki değişimler ele alıncak.

ADhere Reklamcılık Günleri'nde bu yıl 'İşin Rengi Değişti' (17-18 Kasım) - 2 Etkinliğe bu yıl da sektör profesyonelleri katılarak deneyimlerini aktaracak.

REKLAM ENGELLEYEN CİHAZ SAYISI  1 MİLYARA YAKLAŞTI

  • Etiketler :
  • Haberler -
  • Kariyer
  • üniversite
  • Ekonomi
  • Tanıtım

Sayfa Yükleniyor...