Çeyrek altın bugün ne kadar? (23 Aralık 2020 altın fiyatları)

Altın fiyatlarında son durum nasıl? Çeyrek altın fiyatları bugün ne kadar oldu? 23 Aralık 2020 anlık ve güncel çeyrek altın kuru fiyatları... Gram altın, 459 liradan işlem görüyor. Çeyrek altın 754 lira, Cumhuriyet altını da 3.104 liradan satılıyor.

Çeyrek altın bugün ne kadar? (23 Aralık 2020 altın fiyatları)

Hafta sonu yaşanan corona virüs salgında mutasyon endişesiyle piyasalarda yaşanan yukarı yönlü hareketlilik kalıcı olmadı. 

Altının gram fiyatı, yükselişle başladığı yeni haftaya 459 lira seviyelerinde devam ediyor. Aynı dakikalarda 754 lira, Cumhuriyet altını da 3.104 liradan satılıyor.

Altının ons fiyatı, şu dakikalarda 1.865 dolar seviyesinden işlem görüyor.

Uzmanlar, İngiltere'de ortaya çıkan yeni tip corona virüsün (Covid-19) daha hızlı yayılan yeni türüne yönelik "ciddi hastalık veya ölüme" neden olduğuna dair hiçbir kanıtın olmadığı açıklamalarının, altının ons fiyatını baskıladığını söyledi.

NTV uygulamasını indirin, gelişmelerden haberdar olun

google-play app-store Huawei App Gallery

Uzmanlar haftanın en önemli gündeminin perşembe günü açıklanacak TCMB faiz kararı olacağını belirtiyor. Anketlere göre, TCMB'nin önümüzdeki hafta gerçekleştireceği yılın son Para Politikası Kurulu (PPK) toplantısında sıkılaştırmaya devam ederek politika faizini 150 baz puan arttırması bekleniyor.

Uzmanlar, yeni tip corona virüs (Covid-19) salgını ve mutasyon riski ile ilgili haber akışının piyasaların odağında kalmaya devam edeceğini belirterek, bugün yurt içinde veri gündeminin sakin olduğunu belirtti.

BİLİM KURULU ÜYELERİ NTV'DEYDİ: MUTASYONLA İLGİLİ TÜM MERAK EDİLENLER

Sayfa Yükleniyor...