Doğan, Yunanistan'da 'şans'ını deneyebilir

Doğan Holding, Yunanistan'da şans oyunları şirketi için özelleştirme ihalesi açılması durumunda konunun değerlendirilebileceğini belirtti.

Doğan, Yunanistan'da 'şans'ını deneyebilir

Doğan Holding, Yunanistan'ın 'şans oyunları' şirketinin özelleştirilmesi konusunda bir ihale açılması durumunda konuyu değerlendirebileceğini açıkladı.

Şirketten KAP'a gönderilen açıklamada, hafta sonu bazı medya kuruluşlarında Yunanistan'daki şans oyunları şirketinin özelleştirmesine Doğan Holding'in Yunan ortak ile gireceği yönünde bilgiler yer aldığı hatırlatıldı.

Açıklamada, "Şirketimiz, bir holding şirketi olarak, yatırım politikası doğrultusunda ilgi duyduğu alanlarda, yurtiçinde ve yurt dışındaki yatırım fırsatlarını her zaman değerlendirmektedir. Bu kapsamda, Yunanistan'ın 'şans oyunları' şirketinin özelleştirilmesi konusunda bir ihale açılması durumunda da konuyu değerlendirebilecektir" denildi.

Mevcut durum itibariyle, henüz özelleştirme ihalesi açılmadığı vurgulanan açıklamada, ihale şartlarını görme ve değerlendirmenin mümkün olmadığı ve yetkili kurulların ihaleye katılınması yönünde aldığı karar bulunmadığı ifade edildi.

Sayfa Yükleniyor...