'Doğuş'la yapacağımız çok iş var'

Türkiye'deki faaliyetlerini Doğuş Otomotiv'in çatısı altında gerçekleştiren Thermo King’in başkan yardımcısı Johan van Maercke, bu işbirliğinden duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Türkiye'deki faaliyetlerini Doğuş Otomotiv'in çatısı altında gerçekleştiren Thermo King, iki yıllık işbirliği hakkında basına bilgi verdi.

Şirketin Brüksel'de bulunan merkezinde bir basın toplantısı düzenleyen firma yetkilileri, önümüzdeki döneme ilişkin öngörülerini paylaştı.

Thermo King'in Avrupa, Orta Doğu, Afrika ve Hindistan'dan sorumlu başkan yardımcısı Johan van Maercke, Doğuş Otomotiv ile bir buçuk yıl önce imzalamış oldukları işbirliği anlaşmasından duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Johan van Maercke, “Türkiye pazarına girme konusunda zorluklarla karşı karşıyaydık. Doğuş Otomotiv'in pazar bilgisi, konumu ve sektördeki pazar payı sayesinde müthiş bir büyüme yakaladık. Yeni müşterilemiz oldu ve Doğuş'un bu performansından çok memnunuz. Birlikte yapacağımız daha çok iş var" dedi.

Ingersoll Rand bünyesinde faaliyet gösteren Thermo King’in dondurucu ürünlerinin başkanı Manlio Valdes de, "Türkiye pazarında pazarında büyümek istiyoruz" şeklinde konuştu.

Valdes, " Türkiye konumu itibariyle çok önemli bir ülke. Hem büyük hem de derinliği olan bir pazar. Bu pazarda da büyümek isityoruz. Bu yüzden de doğuş şirketleri ile işbirliği içindeyiz. Doğuş Otomotiv güvenilir bir şirket. Bizim değerlerimizi paylaşan müşteri odaklı bir şirket olduğu için işbirliğini gerçekleştirdik" ifadelerini kullandı.

Sayfa Yükleniyor...