Dolar kuru bugün ne kadar? (23 Ekim 2020 dolar - euro fiyatları)

Dolar - euro kaç TL? 23 Ekim 2020 dolar kuru en son ne kadar oldu? Bankalararası piyasada döviz kurlarında son durum.

Dolar kuru bugün ne kadar? (23 Ekim 2020 dolar - euro fiyatları)

Merkez Bankası'nın sürpriz faiz kararıyla tarihi seviyelerini 7,97'nin üzerine taşıyan dolar/TL, haftanın son işlem gününde 7,95-7,96 bandında işlem görüyor; euro/TL ise 9,43'te seyrediyor. Küresel piyasalar ise ABD seçimlerini ve salgında artan vaka sayılarını fiyatlamayı sürdürüyor.

ABD'DE BAŞKAN ADAYLARI KOZLARINI PAYLAŞTI (HABERE GİT)

ABD'de 3 Kasım'da yapılacak başkanlık seçimlerine kısa süre kala başkan adayları Cumhuriyetçi Donald Trump ile Demokrat Joe Biden'ı karşı karşıya getiren ikinci ve son canlı yayın tartışmasında hem iç politika hem de dış politika konularında keskin bir ayrışma öne çıkarken, özellikle Rusya ve Çin ile ilişkiler konusu gerginliğe neden oldu.

Yurt içinde, dün Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın (TCMB) politika faizini sabit tutmasına karşın Geç Likidite Penceresi faizi ile gecelik borç verme faizi arasındaki farkı 150 baz puandan 300 baz puana çıkarması dikkati çekti.

Uzmanlar, bugün yurt içinde veri gündeminin sakin olduğunu, yeni tip corona virüs (Covid-19) aşı çalışmaları, ABD'de teşvik paketi ve jeopolitik gelişmelere ilişkin gelişmelerin de gündemdeki yerini koruduğunu söyledi.

SÜRPRİZ FAİZ KARARI EKONOMİYİ NASIL ETKİLEYECEK?-VİDEO

Sayfa Yükleniyor...