Dolar kuru bugün ne kadar? (23 Haziran 2021 dolar - euro fiyatları)

Döviz kurlarında yaşanan yükseliş Fed Başkanı Powell'ın açıklamalarının ardından sakinledi. Dolar kuru, yeni güne 8,66 seviyelerinde başladı. Dolar - euro kaç TL? 23 Haziran 2021 dolar kuru en son ne kadar oldu? Bankalararası piyasada döviz kurlarında son durum.

Dolar kuru bugün ne kadar? (23 Haziran 2021 dolar - euro fiyatları)

GÜNCEL FİYATLARI İÇİN TIKLAYIN

ABD dolarının güç kaybetmesiyle ve ABD tahvil faizlerindeki düşüşün desteğiyle gerileyen dolar/TL kuru, bugün sınırlı yükselişle 8,64'ün hemen üzerinde işlem görüyor. 

/TL de 10,33-10,34 bandında değerleniyor.

endeksi ise önceki kapanışa göre yüzde 0,1 artışla 91,8 seviyesinde seyrediyor.

Uzmanlar, ABD Merkez Bankası (Fed) Başkanı Jerome Powell'ın dün Temsilciler Meclisi'ndeki sunumundaki güvercin mesajlarının gelişmekte olan ülke para birimlerini desteklediğini bildirdi.

Bugünün veri gündeminde dünya genelinde açıklanacak Satınalma Yöneticileri Endeksi (PMI) verileri ve Fed yetkililerinin açıklamalarının bulunduğunu aktaran uzmanlar, teknik açıdan dolar endeksinde 91,2 seviyesinin önemli destek olduğunu ifade etti.

NTV uygulamasını indirin, gelişmelerden haberdar olun

google-play app-store Huawei App Gallery

KAVCIOĞLU, BANKACILARLA İKİNCİ KEZ GÖRÜŞTÜ (HABERE GİT)

Merkez Bankası Başkanı Şahap Kavcıoğlu, Bankalar Birliği yönetimindeki bankaların genel müdürleri ile toplantı gerçekleştirdi.

Kavcıoğlu, Türk Lirası'nın değerinin korunması için gereken politika adımlarının atılacağını belirtti. Kavcıoğlu, bu çerçevede bankalarla işbirliği içinde çalışacaklarını söyledi ve "İki ülke ile swap görüşmelerinde sona yaklaştık" dedi.

Bu toplantı, Kavcıoğlu'nun göreve geldiği mart ayından bu yana bankacılarla yapılan ikinci toplantı oldu.

Sayfa Yükleniyor...