e-alışverişte ortaklık

Türkiye’nin lider e-ticaret grubu markafoni, Türkiye’nin en saygın ve büyük medya gruplarından Doğuş Yayın Grubu’na ait olan enmoda.com adlı özel alışveriş sitesi ile ortaklık kurdu.

e-alışverişte ortaklık

Türkiye’nin lider e-ticaret grubu markafoni’nin Doğuş Yayın Grubu’na ait enmoda.com’un hisselerinin yüzde 75’ini satın almasıyla online moda alışveriş dünyası, önemli bir ortaklığa sahne oldu.

Bünyesinde Türkiye’nin ilk ve lider özel alışveriş kulübü markafoni.com, Türkiye’nin en büyük online ayakkabı mağazası Zizigo.com, parfüm ve kozmetik alışveriş sitesi MissPera.com’u da bulunduran markafoni Grubu, enmoda.com ile moda denince akla ilk gelen e-ticaret holdingi olma yolunda önemli bir adım atacak.

Bünyesinde Vogue ve GQ gibi moda dünyasına yön veren dergileri bulunduran Doğuş Yayın Grubu ve Türkiye’nin lider e-ticaret grubu markafoni, güçlerini birleştirerek enmoda.com’u modanın merkezi haline getirecek.

Haziran 2011’de Doğuş Yayın Grubu tarafından kurulan enmoda.com moda dekorasyon, kozmetik ve yaşam kategorilerinde seçkin marka ve tasarımcılara ait sezon ve sezon sonu ürünlerin yanı sıra yarattığı özgün stillerle biliniyordu.

Bundan sonra markafoni’nin merkez ofisinden ve 32 bin metrekarelik lojistik merkezinden faaliyet gösterecek olan enmoda.com, ilk aşamada var olan konsepti ile devam edip sonra yenilenme sürecine girecek.

Yenilenmesinin ardından enmoda.com, kendi marka koleksiyonlarını yaratacak ve seçkin moda markalarının indirimsiz sezon ürünlerine yer verecek. Doğuş Yayın Grubu ve markafoni Grubu’nu arkasına alan enmoda.com Türkiye’ye yeni bir konsept getirerek moda dünyasında çığır açacak. Modanın merkezi olmayı hedefleyen enmoda.com moda ağırlıklı olacak ve genel olarak kadınlara hitap edecek.

'EN BÜYÜK YATIRIMI YAPACAĞIZ'
Konuyla ilgili olarak markafoni Yönetim Kurulu Başkanı Sina Afra şunları söyledi: "enmoda.com’a yaptığımız yatırımı sadece markafoni Grubu açısından değil, online moda alışveriş dünyası için de son derece heyecan verici buluyorum. Kararımızda enmoda.com’un kısa sürede sergilediği başarının yanı sıra, tüm dünyada modaya yön veren Vogue ve GQ dergilerini Türkiye’ye getiren, saygın ve seçkin Doğuş Yayın Grubu’yla ortak olacak olmamız da etkili oldu. Doğuş Yayın Grubu ile birlikte Türk online moda alışveriş dünyasına yapılmış en büyük yatırımı yaparak enmoda.com’u Türkiye’nin moda merkezi haline getireceğiz."

Doğuş Yayın Grubu Genel Müdürü Cem Aydın da "enmoda'nın markafoni ortaklığı ile daha da büyüyeceğine, kendi kulvarında lider marka olacağına inanıyorum" dedi.

Sayfa Yükleniyor...