Geleceğin yöneticileri Maçka'da buluşuyor

İstanbul Teknik Üniversitesi İşletme Mühendisliği Kulübü öğrencileri tarafından düzenlenmekte olan Yönetim Bilimleri Kongresi’nin 10'uncusunu 11–14 Mart 2009 tarihlerinde, İTÜ Maçka Yerleşkesi'nde düzenlenecek.

Geleceğin yöneticileri Maçka'da buluşuyor

Pazarlamadan finansa, ekonomiden toplumsal konulara kadar çok geniş bir yelpazede gerçekleşecek olan YBK’ da bu yıl 10 panel, 2 seminer ve “Yeşillenen Değişim Yenileşim” sloganıyla duyuruları yapılan ve büyük ilgi gören “Yeşil İnovasyon Proje Yarışması" finalistlerinin proje sunumları gerçekleşecek. Ayrıca bu sene katılımcılardan toplanılacak katılım ücretinin bir kısmı, “YBK 10. Yıl Ormanı” oluşturulmak üzere kullanılacak.

10. Yönetim Bilimleri Kongresi, 11 Mart Çarşamba gecesi TEMA Vakfı Kurucusu Nihat Gökyiğit ve Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım'ın açılış konuşmaları ile başlayacak. Sonraki 3 gün boyunca başta sponsor firmalar olmak üzere çok sayıda firmanın katılımıyla gerçekleşecek kariyer alanı ve panellerle devam edecek.

Kongre kapsamında 10 panel, 8 proje sunumu ve 2 seminer yer alacak. En az 6 panel veya seminere ve 4 proje sunumuna katılan izleyicilerin tamamına YBK Katılımcı Sertifikası verilecek. Kongreye katılım ücreti 15 TL.

Yer: İTÜ Maçka Yerleşkesi Mustafa Kemal Amfisi
Tarih: 11-14 Mart 2009
Telefon: (212)241 30 73
Mail: posta@ituimk.org

Ayrıntılı bilgi için: www.ybk.org.tr

Sayfa Yükleniyor...