Galip Aykaç, Gıda Perekendecileri Derneği'nin (GPD) yeni başkanı oldu

Gıda perakendecilerinin çatı kuruluşu GPD'nin yeni yönetim kurulu belli oldu. BİM İcra Kurulu Üyesi ve Operasyon Başkanı Galip Aykaç, GDP'nin yeni yönetim kurulu başkanı oldu.

Galip Aykaç, Gıda Perekendecileri Derneği'nin (GPD) yeni başkanı oldu

Modern gıda perakendesinin temsilcisi konumundaki Perakendecileri Derneği (GPD) üyeleri, 18 Ocak Cuma günü düzenlenen Genel Kurul’da bir araya gelerek derneğin yeni dönem Yönetim Kurulu ve Denetleme Kurulu üyelerini seçtiler. 2017-2018 yıllarında Yönetim Kurulu Başkanı olan Mustafa Songör, görevini BİM İcra Kurulu Üyesi ve Operasyon Başkanı Galip Aykaç’a devretti. Yeni dönemde Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları olarak Migros İcra Başkanı Özgür Tort ve Özay Hukuk Direktörü Merter Özay görev alacaklar.

SEKTÖREL SORUNLARA PROAKTİF YAKLAŞIM

GPD’nin, Yönetim Kurulu’nun yönlendirmeleri ve üyelerinin destekleriyle önemli başarılar elde ettiğini ve haklı bir konuma ulaştığını vurgulayan Mustafa Songör, başarılı çalışmaların ve öncü faaliyetlerin yeni dönemde artarak süreceğine inandığını ifade etti.  Songör; “Eminim ki perakende sektörünün en önemli oyuncularını barındıran böyle bir oluşum, ekonomide, istihdamda, ülke politikalarımızda daha etkili roller alacaktır. Bu yöndeki tüm çalışmalarda derneğimiz, Yönetim Kurulumuzun yönlendirmesi ile üyelerimizin katkıları ve profesyonel ekibimizin çabalarıyla önemli başarılara imza atacaktır.” dedi.

YENİ BAŞKAN GALİP AYKAÇ

Galip Aykaç, Gıda Perekendecileri Derneği'nin (GPD) yeni başkanı oldu - 1 Galip Aykaç

Yönetim Kurulu Başkanı görevini devralan Galip Aykaç, GPD’nin güçlü temsiliyetini artırmak, üyelere en etkili şekilde ulaşmak, sektörel sorunları proaktif yaklaşımla öngörüp çözüm yolları geliştirmek ve derneğin önemli konumunu pekiştirmek için çalışmaların süreceğini ifade etti. Sektörde önemli deneyimleriyle ülkenin öncü firmalarını yöneten profesyonellerden oluşan GPD Yönetim Kurulu’nun başarılarının artarak devam etmesini hedeflediklerini belirtti.

A 101'DEN TCHIBO'YA GENİŞ TEMSİL

Galip Aykaç’ın Yönetim Kurulu Başkanı olduğu yeni dönemde GPD Yönetim Kurulu üyeleri şu isimlerden oluştu:

Galip Aykaç, Gıda Perekendecileri Derneği'nin (GPD) yeni başkanı oldu - 2

Sayfa Yükleniyor...