Hedef; 'Ulusal Kalite Ödülü'

RE/MAX Türkiye, Avrupa Kalite Yönetim Vakfı Mükemmellik Modeli kapsamında 3 yıldız “Mükemmellikte Yetkinlik Belgesi” ile ödüllendirildi.

Hedef; 'Ulusal Kalite Ödülü'

Başarılı kuruluşlara verilen “Mükemmellikte Yetkinlik Belgesi”, EFQM (Avrupa Kalite Yönetim Vakfı) Mükemmellik Aşamaları’nda, “Kalite Ödülü”ne başvuru öncesi evreyi oluşturuyor.

Yürüttükleri kalite çalışmaları ile “Mükemmellikte Kararlılık Belgesi” almaya hak kazanan kuruluşlar, kalite yönetimi alanında özdeğerlendirme yapma deneyimi kazandıklarını, yapılan bağımsız denetimle kanıtlayarak, “Mükemmellikte Yetkinlik Belgesi” ile ödüllendiriliyorlar. Bu kuruluşlar böylece, Ulusal Kalite Ödülü ve Avrupa Kalite Ödülü adaylığı ile ilgili hazırlıklara başlayabilme aşamasına gelmiş oluyorlar.

RE/MAX Türkiye, EFQM Mükemmellik Modeli’nin 32 alt kriterini temel alarak yürüttüğü başvuru çalışmalarında, organizasyonunun güçlü ve iyileştirmeye açık alanlarının belirlenmesi için, yapısal bir yaklaşım avantajı da elde etti.

Ulusal ve Avrupa Kalite Ödülü’ndekine benzer bir değerlendirme sonucu, RE/MAX Türkiye 3 yıldızlı “Mükemmellikte Yetkinlik Belgesi”  almaya hak kazandı. Böylece Ulusal Kalite Ödülü ve Avrupa Kalite Ödülü için adaylık başvurusu aşamasına da ulaşmış oldu.

Sayfa Yükleniyor...