iyiYatırım Zirvesi'nin ikincisi 10 Ocak'ta

Endeavor tarafından TÜSİAD desteğiyle gerçekleştirilen iyiYatırım Zirvesi'nin ikincisi 10 Ocak 2013’te düzenlenecek.

iyiYatırım Zirvesi'nin ikincisi 10 Ocak'ta

Geçen yıl Endeavor tarafından TÜSİAD desteğiyle ilki gerçekleştirilen iyiYatırım Zirvesi'nin ikincisi 10 Ocak 2013’te Sabancı Center’da, Angel Resource Institute ortaklığında düzenlenecek.

Zirvede Kauffman Foundation’a bağlı olan, melek yatırımcılık konusunda dünya çapında konferans ve eğitimler düzenleyen Angel Resource Institute’tan Robert Okabe ve John May ana konuşmacılar olarak yer alacak.

Girişimcilerin melek yatırımcılara sunum yapacağı seansların da olacağı zirvede ‘Yatırımcılara sunum yapma, melek portfolyo stratejisi, durum tespiti, değerleme’ gibi konular işlenecek.

Panellerde öncü Türk ve yabancı yatırımcılar, girişimciler, akademisyenler ve üst düzey yöneticiler melek yatırımcılık konusunda bilgi birikimlerini paylaşacak.

iyiYatırım Zirvesi, Türkiye’deki melek yatırımcılık ekosisteminin oluşumuna ve bu çerçevede ortak bir dil konuşulmasına katkı sağlamayı amaçlıyor.

iyiYatırım Zirvesi'nin konuşmacılarından Robert Okabe, İstanbul ziyareti öncesinde katılımcılar için bir davet mesajı iletti:

Sayfa Yükleniyor...