Kariyer.net İnsana Saygı Ödülleri'nde Doğuş Yayın Grubu'na ödül

Bu yıl 17'incisi düzenlenen Kariyer.net İnsana Saygı Ödülleri Töreni'nde Doğuş Yayın Grubu ödüle layık görüldü. Volkswagen Arena'daki ödül törenininde en çok başvuru alan ve en çok istihdam yaratan firmalara da ödül verildi...

Kariyer.net İnsana Saygı Ödülleri'nde Doğuş Yayın Grubu'na ödül

Dijital teknolojileri kullanarak daha fazla işveren ve adaya 1999'dan beri yol gösteren Kariyer.net, İK Zirvesi'nde 19. kez ana sponsor olarak yer aldı.

Türkiye genelinde, adayların başvurularını en kısa sürede yanıtlayan, en çok istihdam yaratan ve en çok başvuru yapılan firmalara verilen İnsana Saygı Ödülleri, 9-10 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirilen İnsan Kaynakları Zirvesi kapsamında Kariyer.net İnsana Saygı Ödül Töreni'nde sahiplerini buldu. Doğuş Yayın Grubu (DYG) gecede ödüle layık görüldü.

DYG 20 BİNDEN FAZLA BAŞVURUYA HIZLA GERİ DÖNÜŞ YAPTI

Kariyer.net İnsana Saygı Ödülleri'nde Doğuş Yayın Grubu'na ödül - 1 Doğuş İK ekibi zirvede: Mine Çarıkçı, Pelin Kolik, Deniz Doğan ve Aydan Kırmaz

Bu yıl, 20 binin üzerinde başvuru, başvuruların yüzde 99’una aday özel olarak ve 20 günden kısa sürede dönüş gibi kriterleri sağlayan Doğuş Yayın Grubu da törende ödülünü aldı.

İŞE ALIM SÜREÇLERİNDE ŞEFFAFLIK

Kariyer.net Genel Müdürü Fatih Uysal'ın açılış konuşmasıyla başlayan zirvede, Kariyer.net'in işverenler için işe alım süreçlerini kolaylaştırmayı, adayların da yaşadığı deneyimi iyileştirmeyi ve şeffaflaştırmayı amaçladığı yenilikler duyuruldu.

Volkswagen Arena'da gece düzenlenen ayrı bir törenle de "Kariyer.net İnsana Saygı Ödülleri" sahiplerini buldu. 25 milyon özgeçmiş barındıran ve 83 binin üzerinde işletmeye hizmet veren Kariyer.net, ayda 20 milyonun üzerinde ziyaret rakamı ile Türkiyenin en yüksek trafiğe sahip online platformlarından biri olma özelliğini taşıyor.

İnsana Saygı Ödülleri, iş başvurularını en hızlı sürede ve en yüksek oranda yanıtlayan firmaların yanı sıra en çok başvuru alan ve en çok istihdam yaratan firmalara sunuluyor.

Yılın İstihdama En Çok Katkı Sağlayan şirketi İstanbul'da "Pronet Güvenlik Hizmetleri", Anadolu'da "Tusaş Motor Sanayii" oldu. Yılın Başvuru Şampiyonu "Koton İnsan Kaynakları Ekibi" olurken Yılın En Çok İlan Yayınlayan Danışmanlık Firması Ödülü "Manpower Seçme ve Yerleştirme Hizmetleri"ne verildi. Yılın Aday Kaşifi ödülünü ise "Rönesans Holding" aldı.

DOĞUŞ YAYIN GRUBU'NDAN STAJ ÖNERİLERİ

  • Etiketler :
  • Haberler -
  • Kariyer
  • Ekonomi
  • çalışan
  • işyeri
  • işveren
  • Şirketler

Sayfa Yükleniyor...