Perşembe 'Krizler ve Kahinleri' anlatacak

Ali Perşembe, CNBC-e'de bu hafta 'Perşembe’nin Gelişi' programında, 'Krizler ve Kahinleri' anlatacak.

Perşembe 'Krizler ve Kahinleri' anlatacak

Finans dünyasının çok yakından tanıdığı isim Ali Perşembe, ekranda görmeye alıştığımız uzmanlarından biri değil. Şimdi CNBC-e’deki yeni ekonomi programı "Perşembe’nin Gelişi" ile günümüzün entrikalarla dolu para piyasalarının analizini yapıyor.

Ali Perşembe, günümüzün finans dünyasını bir hisseli harikalar kumpanyası olarak adlandırıyor. Fakat bu kumpanyayı ne Haldun Dormen yönetiyor ne de aktörleri arasında Erol Evgin, Nevra Serezli ya da Mehmet Ali Erbil var. Çadırındaki aktörler finans devleri, politikacılar, yatırımcılar... ve herkes kendine biçilen rolü oynuyor.

Perşembe, yağmur gibi inen bilgi sağanağında kitlelerin, sürüler halinde yönlendirilmelerine kapılmadan doğru bilgi arayışına yardımcı oluyor.

Ali Perşembe, muzipliğiyle satırların arasına, sahne arkasına, kapalı kapıların ardına bakıyor. Bu programda Sümerler’den, Mikelanj ve Rafael gibi usta ressamlara, Antik Yunan felsefesinden Dow Jones’a, İMKB’den Japonya’ya çok geniş bir yelpazede düşünecek, belki eğlenecek, belki kızacaksınız. Ali Perşembe, taşlamalarıyla sizi de kışkırtacak.

Bu hafta programda ise "Krizler ve Kahinleri"nden bahsedecek.

'Perşembe’nin Gelişi' her hafta perşembe günü saat 10:10'da CNBC-e'de...

Sayfa Yükleniyor...