Proje: Sun Valley Müzik Pavyonu

Sun Valley bölgesinin ünlü futbol sahasının batı yakasında kalan sezonluk Sun Valley Müzik Pavyonu, içine yerleştiği doğal ortamdan esinlenilerek tasarlanmış ve performanslar için toplumun bir araya geleceği bir mekan olarak düzenlenmiş.

Proje: Sun Valley Müzik Pavyonu

Gökyüzü ve dağlar, ayrı duran çatı ile bölünmüş. Altındaki 1500 koltuğun üzerini sezonluk olarak örten gerilmiş bir perdeden oluşan bu çatı, kalıcı çelik bir kablo sistemiyle asılarak sahne ve destek tesislerini koruma görevini üstleniyor

Yapısal olarak kendiliğinden dalgalı bir zemine oturan pavyon, bir amfi tiyatro gibi yükseltilerek, ziyaretçilerin çevredeki dağların manzarasıyla rahatlamaları ve orkestranın çaldığı müzikten daha fazla zevk almaları sağlanmış.

Proje: Sun Valley Müzik Pavyonu - 1

Teknik ve yapısal bir başarı olarak tesis, kalıcı ve dönemsel yapıların nasıl tek bir tasarım altında toplanıp aynı zamanda hem iç mekan hem de güneşle yıkanan bir dış mekan ambiyansı yaratabileceğini gösteriyor.

Sun Valley Yaz Senfonisi konseri gibi sanatsal etkinliklerin gerçekleştirildiği mekanda her bir etkinlikte sahneyle yakın bir ilişki kurulurken, kesintisiz bir görüş açısı ve kusursuz ses kalitesi sunuluyor.

Sayfa Yükleniyor...