TOKİ konut ihalesi sonuçlandı

Şırnak Merkez Yenimahalle'ye 820 adet konut, 1 adet büfe, 1 adet 24 derslikli ilköğretim okulu, 1 adet cami ile altyapı ve çevre düzenlemesi inşaatı için açılan ihale sonuçlandı.

İhaleyi toplam 72 milyon 450 bin lira bedelle, ''Egemen İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi'' kazandı.

İşin başlangıç tarihi 4 Mart 2010, bitiş tarihi ise 23 Mart 2012 olarak belirlendi.

Pazarlık usulü ile 29 Ocak 2010 tarihinde yapılan ihale için toplam 5 firma teklif vermiş, komisyon bu tekliflerin tümünü geçerli saymıştı.

SONUÇLANAN BİNA İNŞAAT VE ONARIM İHALELERİ
Yurdun çeşitli yerlerinde duyurusu yapılarak açılan ve daha sonra sonuçlanan bina inşaat ve onarım ihalelerinden bazıları ve bedelleri şöyle:

''Adana İl Özel İdaresinin, Yeşiloba Şehitliği onarımı ve çevre düzenlemesi ihalesini 595 bin lira bedelle Zülfikar Tümer İnşaat Ticaret Sanayi Limited Şirketi kazandı.

Afyonkarahisar İl Özel İdaresinin 112 acil yardım ve kriz merkezi binası yapımı ihalesini 357 bin lira bedelle Ahmet Matyar kazandı.

Çankırı Karatekin Üniversitesi Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığının bina güçlendirme işi ihalesini 229 bin lira bedelle Suted İnşaat Taahhüt Otomotiv Nakliyat ve Müşavirlik Hizmetleri Sanayi A.Ş. kazandı.

Erzurum İl Özel İdaresinin Aziziye Milli Piyango Lisesi spor salonu inşaatı ihalesini 517 bin lira bedelle Öz-Res İnşaat Limited Şirketi kazandı.

Gaziantep Şehitkamil İlçe Belediyesinin Beylerbeyi Mahallesi sosyal tesis inşaatı yapım işi ihalesini 194 bin lira bedelle Yaşar Kaya kazandı.

Karayolları 4. Bölge Müdürlüğünün Eskişehir-Kütahya yolunun çeşitli kesimlerinde BSK yapılması ihalesini 15 milyon 605 bin 962 lira bedelle Özgün Yapı Sanayi ve Ticaret kazandı.

Yozgat Emniyet Müdürlüğünün network ağı kurulumu yapım işi ihalesini 119 bin 595 lira bedelle Sentim Bilişim Teknolojileri Sanayi Ticaret A.Ş.'' kazandı.

Sayfa Yükleniyor...