Türkiye'nin en büyüklerinden biri olacak

200 milyon dolarlık Haramidere'deki alışveriş merkezi, Ağustos ayında kapılarını açacak.

Torunlar Şirketler Grubu bünyesindeki Torunlar AVM Yatırım ve Yönetim tarafından Haramidere'de yapımı sürdürülen, 200 milyon dolarlık yatırım büyüklüğü olan ve 96 bin metre kare kiralanabilir alanı ile Türkiye'nin ''en büyük alışveriş merkezlerinden'' biri olduğu belirtilen AVM'nin, Ağustos ayında ziyaretçilere açılmasının hedeflendiği belirtildi.
        
Torunlar Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkana Aziz Torun, toplantıda yaptığı konuşmada, AVM'lerin boyut değiştirdiğini, Haramidere projesinin de ''değişimin öncüsü'' olacağını vurgulayarak, yaşanan rekabet ve değişen müşteri ihtiyaç ve beklentileri doğrultusunda AVM sektöründe değişimin kaçınılmaz olduğunu ifade etti.
        
Son 10 yılda 200'ün üzerinde AVM'nin açıldığına işaret eden Torun, artık AVM'de başarı kriterlerinin değiştiğini, dar koridorlu benzer markaların yer aldığı AVM döneminin sona erdiğini, lokasyonu, mimarisi ve konsepti ile AVM'lerin farklılaşması ve markalaşmasının söz konusu olduğunu kaydetti.
        
Haramidere'de E-5 ve TEM otoyollarının kavşak noktasında bulunan, ilk halkada yaklaşık 3,5 milyon, ikinci halkada ise 7 milyon kişiye hitap edebilecek lokasyonda yer alan projede dört mevsim kış sporları ve eğlence imkanı sunan snowpark yer alacak.
        
AVM içerisinde 365 gün 24 saat kar yağan snowpark, 4 bin 200 metre karelik alan üzerinde yer alacak. Snowpark'ta üç rampalı snowboard parkuru, burgular, tüp kızak parkuru, dev tekerlekler bulunacak.
        
3 bin 500 metre kare alana sahip orman temalı eğlence parkı, 3 bin metre karelik garden parkın da yer alacağı projede ayrıca, teras katında açık alışveriş sokağı bulunacak.    

Sayfa Yükleniyor...