Vodafone, hibrit çalışmayı kalıcı hale getirdi

Salgınla birlikte müşteri hizmetleri ekibini yüzde 100 evden çalışma düzenine geçiren Vodafone, diğer çalışanlar için hibrit düzeni kalıcı hale getirdi. Şirketten yapılan açıklamaya göre, Vodafone 1 Eylül itibarıyla hibrit çalışma düzenine geçti.

Vodafone, hibrit çalışmayı kalıcı hale getirdi

Buna göre teknoloji ve satış birimlerinde görevli saha ekipleri hariç geriye kalan 3 bin 600 çalışanı için hibrit düzeni kalıcı oldu.

Çalışma düzeninin kişilerin ihtiyaçlarına göre şekillendiği yeni modelde, ekip bazında değişiklik göstermekle birlikte ortalama olarak haftanın 1-2 günü ofisten, diğer günler uzaktan çalışılıyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Bülent Bayram, çalışanların zamanlarının ne kadarını uzaktan, ne kadarını ofislerde geçireceklerini, işlerinin gereklilikleri ve kişisel tercihlerine bağlı olarak belirlemekte özgür olduklarını söyledi.

Bayram, şunları kaydetti:

"Yeni çalışma modelimizi deneyimleyerek öğrenme ve hep daha iyi çözümlere gitme konusunda bir fırsat olarak görüyoruz. Hibrit model hepimiz için yeni olduğundan daha fazla deneyimleyerek en doğru çözümleri bulmayı ve çalışanlarımızın sürekli geribildirimleriyle sistemi geliştirerek en iyi deneyimi sağlamayı hedefliyoruz. Hibrit modeldeki deneyimimiz arttıkça ihtiyaç ve beklentilere bağlı olarak yeni uygulama ve değişiklikleri değerlendirmeye devam edeceğiz."

Sayfa Yükleniyor...