Yapex Windoor

Kapı-Pencere Endüstrisi bu fuarda buluşuyor.

Yapex Windoor

Pencere ve kapı sistemlerinde uzman olan firmaların bir araya gelerek Akdeniz Bölgesi’nde bir buluşma noktası oluşturan Yapex Windoor Fuarı, 22-25 Ekim 2009 tarihlerinde düzenlenecek.

Fuara kapı-pencere konusunda Türkiye’de üretim yapan ünlü firmalar ve yine birçok şehirden konuyla ilgili ziyaretçiler gelecek. Yapex Windoor Fuarı, Baucon Yapex ile birlikte düzenlenen 3 ihtisas fuarından biri.

Yapex Windoor Fuarı'nın bölgede özel bir yeri bulunuyor, çünkü Bodrum ve Marmaris'ten başlayarak, Datça, Fethiye, Kaş, Kalkan, Göcek, Finike, Kemer, Antalya, Side, Alanya gibi geniş bir sahil şeridindeki binlerce otel, motel ve pansiyon her yıl yaz öncesi sezon hazırlıkları için geniş çaplı kapı-pencere yenileme faaliyetlerinde bulunuyor, eskiyen sistemlerini ve malzemelerini değiştiriyor.

Bölgedeki turizm tesisleri kadar ikinci konutlar ve yazlıklar için de benzer yenilemeler yapı sektöründe hareketliliği getiriyor. Bu da hem bölge için hem de fuarlar için zamanı açısından da büyük bir pazar oluşturuyor.

Farklı meslek grupları biraraya gelecek

Birbirinden farklı birçok ürünün sergilendiği fuarın ziyaretçi grupları da farklı meslek gruplarını içeriyor. Mimar ve inşaat mühendisleri kadar esnaflar, makine ve elektrik mühendisleri, marangozlar ve peyzaj mimarları da fuarı ziyaret edecek gruplar arasında yer alıyor.

Yerli ve yabancı 350'ye yakın sektör kuruluşu ve 30 binin üzerinde ziyaretçi Antalya Expo Center’da geniş bir ticaret hacmi için buluşacaklar. "Baucon Yapex 2009" Fuarı beraberinde düzenlenen ihtisas fuarları “Yapex Tadilat”, “Yapex Windoor” ve “Yapex Seramik&Banyo” Antalya Expo Center’da yapı sektörü için büyük bir sinerjinin oluşmasına olanak sağlayacak.

Emlaktimes


Sayfa Yükleniyor...