Yerli otomobilde CEO açıklaması ertelendi

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Özlü "Şirket ortaklık sözleşmesi hazırlanmasında, şirket avukatları ilave bir süreye ihtiyaç olduğunu ifade ettiler. Bu ihtiyaç sebebiyle sözleşme imzalanması ve CEO açıklanmasını erteliyoruz" dedi.

Yerli otomobilde CEO açıklaması ertelendi

Yerli otomobil projesinde şirket sözleşmesi ve CEO açıklaması ertelendi.

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Konya'da, Türkiye Gıda Sanayi Zirvesi'ne katıldıktan sonra çıkışta gazetecilere yerli otomobil projesine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Özlü, şunları belirtti: "Şirket ortaklık sözleşmesi hazırlanmasında, şirket avukatları ilave bir süreye ihtiyaç olduğunu ifade ettiler. Bu ihtiyaç sebebiyle sözleşme imzalanması ve CEO açıklanmasını erteliyoruz. Ne kadar... Mayıs ayı içerisinde yine yapacağız. Avukatlarımızın bir süreye ihtiyaçları var. Gelecek hafta salı gününe kadar ihtiyaçları olduğunu söylediler. Dolayısıyla yarınki yerli marka otomobil şirket sözleşmesi imza töreni ve CEO açıklanmasını erteliyoruz. Mayıs ayı içerisinde inşallah. Çok uzun değil ama 'salıya kadar ihtiyacımız var' dediler o yüzden bu süreyi dikkate almak zorundayız."

Sayfa Yükleniyor...