2020 Emmy Ödülleri'ne tüm zamanların en düşük reytingi

Salgın nedeniyle sanal sahnede, kartondan seyirci karşısında ve oyuncuların internet üzerinden bağlanmasıyla gerçekleştirilen 72. Emmy Ödülleri töreni, ekran başındaki izlenirliliğiyle hayal kırıklığı yarattı.

2020 Emmy Ödülleri'ne tüm zamanların en düşük reytingi

Dün gece gerçekleşen sanal bir törenle sahiplerini bulan 2020 Emmy Ödülleri, tüm zamanların en az ilgi gören Emmy töreni oldu.

Amerikan ABC kanalında canlı yayınlanan Jimmy Kimmel’in sunduğu, çok az sayıda seyirciyle yapılan ve oyuncuların inernet bağlantısıla katıldığı tören, Nielsen’e göre toplamda 5,1 milyon kişi tarafından seyredilerek 2019’un gerisinde kaldı. Bu, sunucusuz gerçekleştirilen geçen yılki törene göre yüzde 14’lük bir seyirci kaybı anlamına geliyor.

NY Post'un haberine göre, Los Angeles’taki Staples Center’da düzenlenen, kartondan seyircili ve bol corona virüs esprili tören tüm zamanların en az ilgi gören Emmy Ödülleri töreni oldu.

Emmy, bu yıl reyting kaybı yaşayan ikinci büyük ödül töreni. Geçen ay düzenlenen 2020 MTV Video Müzik Ödülleri de 6,4 milyonluk izlenme ile önceki yıla göre seyirci kaybetmişti.

Sayfa Yükleniyor...