Sizi dünyanın kahve üreten uluslarına doğru gezintiye çıkaracak bu kitap en ideal kahvenin nasıl yapılacağına dair birtakım teknik, tat ve stillere göz atmanıza olanak sağlayacak. Her bölgenin kahve çekirdeklerinin kupamıza nasıl girdiğini keşfederek nihai ürünün nasıl üretildiğini kavrayacaksınız.

Kahve Tutkusu’nda adım adım verilen talimatlar doğrultusunda caffè latte, capuccino ve daha birçok çeşidin tıpkı bir barista profesyonelliğinde nasıl yapılacağını öğreneceksiniz. Her damak tadına uyan 130’dan fazla klasik kahve tarifinin yer aldığı kitapta detaylı tat göstergeleri, tadım notları ve önerilen en iyi kavrulmuş kahve çekirdeklerini bulacaksınız.

Kahve Tutkusu sayesinde kahve kültürünüz artacak, misafirleriniz kahvenizin ve sohbetinizin tadına doyamayacak.