ABD'li komutan YPG ile görüştü

Amerika Birleşik Devletleri ile gerginlik devam ederken Ankara'nın tepkisini çekecek bir görüşme gerçekleşti. ABD'nin DAEŞ'le mücadelede görevli komutanlarından Korgeneral Paul Funk, Türkiye tarafından aranan YPG yöneticilerinden Ferhat Abdi Şahin ile bir araya geldi.

Haberler NTV Haber 06.09.2018 - 23:49

Görüşmeye ilişkin fotoğraf DAEŞ'le mücadele koalisyonunun sosyal medya hesabından paylaşıldı. Paylaşımda Mazlum Kobane kod adlı Ferhat Abdi Şahin'den "General Mazlum" diye bahsedildi.

Ayn İsa yakınlarındaki görüşmede Orta Fırat Vadisi'nde DAEŞ'e karşı yapılan operasyonların ele alındığı belirtildi. 4 milyon lira ödülle aranan Şahin, Türkiye'de aranan teröristler listesinin kırmızı kategorisinde yer alıyor.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız