Afganistan'da polis merkezine saldırı: 9 ölü, 8 yaralı

Afganistan'ın Logar vilayetinde Taliban tarafından polis merkezine düzenlenen saldırıda 6'sı polis 9 kişi öldü, 8 kişi yaralandı.

Haberler Anadolu Ajansı 30.05.2018 - 09:17

Afganistan da bir Taliban saldırısı daha gerçekleşti.

Logar Emniyet Müdürlüğü Sözcüsü Şahpur Ahmadzey, bomba yüklü aracın Pul Alem şehrindeki polis merkezi girişinde infilak ettirildiğini, 3 saldırganın ise merkeze girerek polislerle çatıştığını belirtti.

Ahmadzey, çatışmada 3 saldırganın etkisiz hale getirildiğini, 6 polisin hayatını kaybettiğini, aralarında sivillerin de bulunduğu 8 kişinin yaralandığını bildirdi.

Saldırıyı Taliban örgütü üstlendi. 

Taliban, aylardır Afganistan'da düzenli saldırılar düzenliyor. Son olarak iki gün önce Helmand vilayetinin Nad Ali ilçesindeki askeri birliğe düzenlenen intihar saldırısında 2 asker ölmüştü.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız