Avusturya Maslahatgüzarı Dışişleri'ne çağrıldı

Viyana Havalanı'ndaki haber panosunda, Türkiye karşıtı ikinci yazı üzerine Avusturya Maslahatgüzarı, Dışişleri Bakanlığı'na çağrıldı. Havaalanındaki yazıda, "Türkiye, 15 yaşından küçük çocuklarla cinsel ilişkiye izin veriyor" ifadeleri yer almıştı.

Haberler NTV Haber 14.08.2016 - 02:25

Dijitial panoda yer alan yazı, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun girişimi sonrası kaldırıldı. Dışişleri Bakanlığı'na çağrılan Avusturya Maslahatgüzarı'na, kamuoyunu yanlış bilgilendiren bu afişe ilişkin rahatsızlığın ve tepkinin güçlü bir şekilde iletildiği belirtildi.

Geçtiğimiz haftalarda da aynı havalimanındaki ekranda, "Türkiye tatili ile sadece Erdoğan'ı destekliyorsunuz" şeklinde ifadeler yayınlanmış, Dışişleri Bakanlığı'nın müdahalesiyle haber kaldırılmıştı.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız