Ayakkabı fırlatan Iraklı öldürüldü!

Amerikan ordusundan, 'askerlere bomba atan bir kişi öldürüldü' açıklaması gelirken, görgü tanıkları, akli dengesi yerinde olmayan kişinin askerlere ayakkabı attığını söylediler.

Haberler 16.09.2009 - 20:15

Amerikan ordusu, Irak'ın Felluce kentinde devriye gezen Amerikan askerlerine bomba atan bir Iraklının öldürüldüğünü açıkladı, görgü tanıkları ise öldürülen Iraklının bomba değil, ayakkabı fırlattığını söyledi.

Amerikan ordusunun açıklamasında, bölgede devriye gezen Amerikan konvoyuna bir Iraklının bomba fırlattığı, "Amerikan güçlerinin meşru müdafaada bulunarak ateş açtığı ve saldırganı yaraladığı" belirtildi.

Açıklamada, bölgede güvenliği sağlayan Amerikan askerlerinin yaralı saldırganı hasteneye götürdükleri ve Iraklının kaldırıldığı hastanede öldüğü kaydedildi.

Görgü tanıkları ise AFP'ye yaptıkları açıklamada, akli dengesi yerinde olmayan Ahmed Latif (32) adlı Iraklının devriye gezen askerlere önce hakaret ettiğini sonra da araçlardan birisine ayakkabısını fırlattığını söyledi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız